En salig blandning!

Jag har verkligen en salig blandning av elever och kunder, jag tycker det är jättekul och väldigt lärorikt! Som exempel kan vi se hur dagens lektioner sett ut:
* Först ut en 9 årig tjej med en shettis som red dressyrlektion tillsammans med sin mamma som har en lite större ponny. Tänk bara vad roligt att kunna rida lektioner tillsammans med sina barn!
* Sen en nybörjarlektion med två barn, de fick träna på lättridning, att göra volter och enklare styrbana
* På nästa ställe väntade Totte, 2 åringen som jag suttit på en gång förut. Nu har hans ägare tagit hem honom till sitt eget stall så det var några veckor sen vi höll på med insittningen sist. Han var lite spänd och busig när vi började longera men lugnade sig och jag kunde både hänga, sitta och gå några steg!
* På kvällens sista stall började jag med en markarbetslektion för två vuxna, de fick jobba med att flytta hästarna på volten i kombination med bommar. En "favorit i repris övning", de gjorde det för några veckor sedan men det gick inte så bra då, men i dag lyckades båda mycket bättre!
*Dagens sista ryttare red dressyrlektion med sin 26 år gamla ridtravare! Inte en dålig ålder på en häst som är i full gång, och dessutom går bättre i dressyren än någonsin!

Så har min kväll sett ut! Jag har verkligen förmånen att få se mycket olika typer av hästar och ryttare, och får vara med och utveckla och hjälpa många olika ryttare vilket är oerhört lärorikt! Och jättekul!


Kommentarer
Postat av: Eleonor - VINN KINGSLANDMÖSSA

Variationen förhöjer tycker jag! Blir så träligt o stå med likvärdiga grupper/elever hela kvällarna kan jag tycka!

Kramis

2011-11-09 @ 23:45:48
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0