I bland stämmer känslan inte alls!

Ofta tycker jag man kan se när en häst rids ungefär hur den känns att rida. Har ju hunnit se och rida några hästar genom åren och tycker jag fått lite känsla för det, men det är inte alltid det stämmer. I kväll var ett sånt tillfälle. Jag följde med Malin, som hjälper mig rida mina hästar, och titta på en häst som var till salu. Såg när ägaren och Malin red först, tyckte visst hästen såg trevlig ut men lite stor att rida, stark och lite tung, och inte alls min typ av häst. Som avslutning ville Malin att jag skulle rida några varv, och då fick jag en helt annan känsla! Han var inte alls speciellt tung eller stark, utan kändes mer känslig och lättpåverkad. Riktigt rolig att rida! Jag blev verkligen positivt överraskad, och det var kul!

Även mina hästar har fått motion i dag. Malin var här och vi red ut Taggen och Cornette, Cornette galopperade jättebra i dag och vi hade två långa galoppsträckor! Räkan fick ett kortare dressyrpass.


Kommentarer
Postat av: Lizen

Härligt att höra alla framsteg med Cornette. Jösses, bommar i ridhuset, de va inte dåligt. Kul att det går så bra med henne. :-)

2011-08-09 @ 23:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0