Den där jäkla vänsterhanden!

I bland förstår man inte varför man gör saker och att det ska vara så svårt att sluta med det! Jag tänker såklart på ovanor man har i ridningen! Jag har i kväll ridit dressyrträning med Taggen för Sara Ljung. Det gick riktigt bra och Tagg kändes fin! Jag fick jobba mycket med att ta fram handen och vara stilla med den, så att Taggen får gå fram till bettet och ta stöd. Låter givetvis jättebra och han blev jättefin när jag gjorde så. Så varför är jag då ändå där och pillar med tygeln? Hela tiden!? Det här är inget nytt problem utan något som jag är fullt medveten om, vilket stör mig ännu mer. Och värst är vänsterhanden, det är som den lever sitt egna liv, utan styrning från hjärnan!

Det är väldigt irriterande när jag vet att jag gör fel, och ändå fortsätter med det! Och jag känner att jag gör det, men kan inte sluta med det! Frustrerande! Men nu jäklar ska här tränas!


Här är bild från framridningen, innan Sara hade påmint mig om händerna! Som det ser ut på den här bilden finns det mycket att bli påmind om! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0